Välkommen hos oss på Eko-Store Strömstad

Vi finns för dig, som vill göra enkla och bra val i vardagen.
Alla våra varor är ekologiska eller på annat sätt hälso-och miljövänliga, klimatsmarta.  I vårt sortiment hittar du våra återanvändbara bivaxdukar ,handgjorda bivaxljus , miljövänliga rengöringsmedel och sköna bambukläder.  Alla våra produkter är naturilga, miljö-, krav- eller eko-märkta . Vi på Eko-Store Strömstad tänker hjälpa till Alla att vara klimatsmart och samtidigt leva hälsosammare.

I 40 års åldern signalerar kroppen flertalet förändringar: bl.a. hår och hud kvalitén, samt ämnesomsättningen m.m. vilket jag själv noterat. Dessa är i än början var svaga och diffusa men med tiden blev starkare och insikten ledde till att NÅGOT MÅSTE GÖRAS!
Trots tidigare har levt ett medvetet och i vart fall ett ”halvnyttigt” liv. Efter jag har förändrat mina vanor i vardagen insåg jag att mitt välmående blivit bättre. Brukar numera ekologiska hudprodukter , maten är också ekologisk odlad och fri från tex GMO och andra tillsatser. Flogs av en tanke. Om denna lilla förändring hjälpte mig, varför också inte kunna hjälpa andra? Varför inte dela med mig av erfarenheterna, upplysa och ge folk möjlighet till att få och må, känna sig bättre? – Precis som jag gör. Jag uppmanar dig till att ta steget mot ett bättre och hälsosammare liv med bra produkter av olika slag, så som mat till lik hudvårdsprodukter och mycket mer.

-Bort med gamla invanda vanor! Vi på Eko-Store Strömstad hjälper dig med detta.
-Beata-

Hej!
Mitt namn är Marietta, jag och Beata driver tillsammans Eko-Store Strömstad.
Jag brinner för att hjälpa fler upptäcka fördelarna med giftfri och naturlig hudvård och även mat.
Dessvärre lever vi i en kemikaliefylld värld , vilket starkt påverkar vårt hälsa och miljö. Varje steg till att minska dessa i vardagen gör skillnad. Glöm inte att när du köper ekologisk hudvård väljer du att aktivt säga nej till mer utsläpp av syntetiska kemikalier, för det du köper idag påverkar vad som finns på butikshyllan imorgon. Vi har med kunskap och glädje fyllt butikshyllorna med fina giftfria och ekologiska produkter. Kolla in vårt sortiment.
Att förändra vårt livsstil med bra kost-hudvårdsprodukter ska vara normalitet och inte en prestigefråga. Mitt engagemang och intresse bara växer när jag träffar er nöjda kunder som vill satsa på en naturlig och hälsosam livsstil!

-Marietta-