VSES test- Bybi Beauty Buriti Booster

BYBI Beauty  är en engelsk hudvårdsserie där alla produkter är veganska och inget är testat på djur. Råämnen som används i produkterna är näringsrika och 100% naturliga. För BYBI Beauty är det viktigt att alla vet vad och vilka råämnen som används på huden samt att naturlig hudvård inte utesluter innovativa produtker.  I denna recension har Linnea testat Bybi Beauty Buriti Booster.

 

Jag har testat Bybi Beauty Buriti Booster som är en vårdande ansiktsolja som passar till dagliga hudvårdsrutin och är fullspäckad med antioxidanter som skyddar huden mot yttre stressfaktorer såsom UV-strålning och luftföroreningar. Buriti är rik på betakaroten och vitamin A och E.
Oljan kommer i en grön gullig flaska , inuti gömmer sig en doftfri olja som tas upp med hjälp av en pipett i glas. Jag är en van användare av ansiktsoljor och använder det varje kväll men även  morgon.
Något jag upptäckte snabbt var att den här skiljde sig en del i konsistens från många ansiktsoljor jag tidigare använt. Jag upplevde att den hade en lite tjockare formula och när den appliceras på huden känns väldigt len. Jag tycker den känns väldigt behaglig och känner mig återfuktad när den använts. Jag tillsätter några droppar av den till min ansiktskräm på morgon och kväll.
Efter knappt en månads användning dagligen upplever jag att ojämnheter i huden har minskat, att den känns klarare och har fått en ny lyster. Jag är väldigt nöjd med produkten!
Varmt rekommenderar till alla som vill boosta sin hy på ett naturlig sätt.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *